HACCP előírásainak megfelelő rovar és rágcsálóirtás akár 24 órán belül!
HACCP
(Hazard Analysis Critical Control Point)A HACCP egy olyan rendszer, amely az élelmiszer-biztonság folyamatában meghatározza a jellemző veszélyeket és a szabályozásukra szolgáló intézkedéseket.
Kiknek kötelező a HACCP?
- Élelmiszerkereskedések és élelmiszert tároló helyiségek
- Vendéglátóipari egységek: italboltok, büfék, éttermek
HACCP-rendszer és kártevőirtás
Gyakran ismételt kérdések:
„Milyen időközönként kell ezt elvégezni?”
A törvény évente kétszer kötelezi de amennyiben igény van rá (nagy a fertőzés) lehetőség van havonta vagy negyedévenkénti szolgáltatásnyújtásunkra.
„Az elpusztult rágcsálóknak a bomlása érezhető?”
Nem, általában a kisebb rágcsálóknak nincsen semmiféle jelentősen érezhető szaga. De fontosnak találom megjegyezni, hogy az általunk használt ipari rágcsálóknak szánt mérgekben található szerek bomlást megállító tulajdonsággal rendelkeznek így az etetődobozok tartalma által elpusztult kisebb rágcsálóknak sincs szaga.
„Mennyi idő egy ilyen szolgáltatás?”
Átlagosan nem szokott 20-30 percnél tovább tartani de ez függ a monitoringdobozok számától és a területtől.
„A HACCP során használt monitoring dobozok tartalmaznak mérget?”
Nem, a monitoring dobozok teljesen méregmentesek kizárólag egy kártevők számára csalogató, ragacsos réteggel ellátott lap kerül a dobozba.
Amennyiben Budapest és Pest megye területén kívüli helyszínen kérik az irtást, az ár megegyezés szerint alakul.